The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Централното работи (Алармата не) V40

#1
Здравейте, колеги! От ноември 2011 съм горд собственик на Volvo V40. В началото при заключване от дистанционното сработваше централното и диодчето на алармата светваше.Пробвал съм и алармата-работи, след като се заключа в автомобила отварям вратата и започва да пищи. След като смених акумулатора преди около 2 месеца, забелязах че работи само централното, а алармата не. Четох във форума някаква тема за модул сирена , която била със собствено захранване.Има ли вероятност батерийката да е изтекла и от там да дава грешка на цялата аларма и затова да не светва диодчето на алармата? Или пък при смяна на акумулатора да има някакво обучение на алармата? Компютърна диагностика би ли помогнала в този случай? Чудя се какво да направя първо? Защото за да се стигне до този модул сирена си е бая разправия!
Volvo V40 1.8i GDI 125 h.p. 1999
Reply

#2
dundi Wrote:Здравейте, колеги! От ноември 2011 съм горд собственик на Volvo V40. В началото при заключване от дистанционното сработваше централното и диодчето на алармата светваше.Пробвал съм и алармата-работи, след като се заключа в автомобила отварям вратата и започва да пищи. След като смених акумулатора преди около 2 месеца, забелязах че работи само централното, а алармата не. Четох във форума някаква тема за модул сирена , която била със собствено захранване.Има ли вероятност батерийката да е изтекла и от там да дава грешка на цялата аларма и затова да не светва диодчето на алармата? Или пък при смяна на акумулатора да има някакво обучение на алармата? Компютърна диагностика би ли помогнала в този случай? Чудя се какво да направя първо? Защото за да се стигне до този модул сирена си е бая разправия!

На мен ми свети лампичката, централното(дистанционното) ми работи перфектно, но не ми пищи . В край на сметка брат нали ти заключва. И да почне да свири днес кой обръща внимание на алармата?
Volvo V 40, 1999, 2.0 140hp
Reply

#3
По принцип си прав! Но нали искат работеща аларма за КАСКОТО? Аз от тази гледна точка! Пък не ми се слага сега някаква китайска алармичка за по 50-60 лева с монтажа около 100-те лева.
Volvo V40 1.8i GDI 125 h.p. 1999
Reply

#4
За мойто каско нямаше проблем. Съмнявам се някой да гледа дали ще ти пищи. Прави си не те бърка това. Само излишни пари ще даваш.
Volvo V 40, 1999, 2.0 140hp
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)