The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зов за помощ!!!

#1
Здравейте колеги!!! Както виждате притежавам ХС90 от известно време и днес сутринта го изкарах от гаража без проблем,занесох децата на училище,но като отивах на работа ми направи впечатление,че нещо ми светна на таблото и изписа нещо на италиански, понеже софтуера на колата е на италиански.Става въпрос че светна жълтото триъгълниче за внимание което е и изписа нещо от рода на "sistema inteligenza poct." и още дума след рост,която не успях да запомня.Някой може ли да ми каже за какво става въпрос и какво трябва да направя, понеже нямам почти никакъв опит в тази област???
Reply

#2
Нон стоп ли свети или само за малко е светнало ? Ако свети още вземи го снимай Smile
Reply

#3
Опитай с Гугъл преводача. Явно не цитираш добре съобщението защото излиза -пост разузнавателна система-.
Човек е толкова голям колкото големи са и мечтите му !
Не е важно колко години си живял а колко са били моментите когато ти е спирал дъха !
Reply

#4
Грешката е моя-неволно съм ви заблудил понеже не съм запомнил правилно това което ми изписа.А то е следното:"sistema motore rich.assistenza"-доколкото успях да разбера това е някакво предупреждение защото сега пък изгасна.Триъгълникът светеше в жълто като аз успях да разбера, че е опасно ако свети в червено.Но ако някой има идея да ми каже какво означава това и какво трябва да правя,защото ако отида в МП със сигурност ще бъда набутан, а ако не се налага и мога сам да оправя нещо-защо не.Ще съм благодарен на всички,които ми помогнат!!!
Reply

#5
ако има залози на нафта или бензин ти е колата - аз съм за първото ... Wink

шегичка - дай повече инфо колега
The Easy Driver
MOSKVICH 426 combi - 1968 - ex
SEAT TOLEDO/1.6 m.i - 1993 - ex
VOLVO S40/1.8 i - 1996 - ex
VOLVO V70 D5 - 2003 - ex
VOLVO S80 V8 - 2006 - now
Reply

#6
дизел е колата,но наистина не разбирам какво става-наистина бих искал някой да ми обясни ако може и ако действително имам проблем да ходя да търся помощ.Нищо не се е променило в колата-нито звука,нито движението,нито нещо специфично ми направи впечатление-както само си светна,така сега само си изгасна,ама не се знае докога...
Reply

#7
Колега, няма как да ти помогне някой от форума ако разчиташ само на емоционалността. За да искаш компетентна помош, та макар и през нета, трябва да дадеш компетентно обяснение - автомат ли си, кога си купил колата, сменял ли си филтри, масла ... те такива работи
XC 90 караш, я се стегни Wink
The Easy Driver
MOSKVICH 426 combi - 1968 - ex
SEAT TOLEDO/1.6 m.i - 1993 - ex
VOLVO S40/1.8 i - 1996 - ex
VOLVO V70 D5 - 2003 - ex
VOLVO S80 V8 - 2006 - now
Reply

#8
колата съм я купил преди около месец от МП-ремаркетинг.Преди да я взема и е сменено маслото на двигателя, маслото на скоростната кутия,ремъци и филтри, както и някакъв датчик според сервизната книжка,заверена в МП-София.А иначе колата е Д5,185 коня,дизел,автомат.Именно поради това,че всичко е сменено съм учуден на реакцията на колата и се чудя какво всъщност иска, а не прося милостиня.Просто ще бъда благодарен ако някой ми помогне и ми спести разкарването до МП, тъй като аз съм от малък град където няма представителство и сервиз и трябва да отида до поне 120 км-Русе или Варна, което за мен е свързано с време най-вече.
Reply

#9
На лявата ръчка за мигачите и фаровете има едно централно копче на което пише "READ" и като го натиснеш дава съобщенията и може спокойно да си ги прочетеш. Интересно е за кола която е продадена от МП да е на италиански, моята е купена от там, върната от лизинг и е на английски. Двигателя и част от системите, като автомат, АБС и т.н. може да се четат и от друг сервиз различен от МП стига да "чуват петела". Но щом е светнало и след това е угаснало може да е било само някакъв временен проблем, така че карай и ако светне пак върви да ти прочетат грешките - те се запаметяват.
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Reply

#10
При мен така ми се получава понякога когато се задави от прекалено форсиране и влиза в авариен режим. Трябва да загася колата и след новото запалване се изчиства грешката. При теб щом казваш, че няма никакви промени по работата на двигателя просто трябва да я закачиш на комп за да се види каква грешка дава точно. А и в МП не дерат кожи за диагностика - някъде към 40 лв. ще е да ти диагностицират проблема ...
The Easy Driver
MOSKVICH 426 combi - 1968 - ex
SEAT TOLEDO/1.6 m.i - 1993 - ex
VOLVO S40/1.8 i - 1996 - ex
VOLVO V70 D5 - 2003 - ex
VOLVO S80 V8 - 2006 - now
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)