The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения за следния автомобил

#41
Bouncer Wrote:Здравейте, колеги,

интересува мее дали някой е гледал този конкретен автомобил в Софавто:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobile.bg/21432192544789216">http://www.mobile.bg/21432192544789216</a><!-- m -->

Аз ходих да го гледам и ми казаха, че са го получили от бартер и за това цената му е ниска - искат да се продаде бързо, защото разчитат на по-скъпи автомобили. Огледах го - изглежда добре. Има някои дребни забележки по боята и интериора, но като цяло изглежда приятно. Карах го - двигателя работи тихо и равномерно, скоростите превключват плавно и без удари. Менюто му е на италиански и изписва че има проблем с еърбега, даже на една от снимките си личи. Вътре има видими следи от употреба и му е счупен механизма на затваряне на капачето зад скоростния лост, но това ми се струва че е дребен кахър. Та интересува ме дали някой е ходил да гледа този конкретен автомобил?
Колега,

Първо, за какъв бартер става въпрос, като автомобила е със съвсем нова регистрация - СВ... Wink
Ако някой го е купил и регистрирал съвсем скоро, защо ще иска да го продава толкова бързо...?! И то на бартер...
Поискай документите и виж кой и кога го е регистрирал в България!
После - задължително преглед в сервиз, по възможност в МП. Аз от същата реномирана автокъща закарах на преглед в МП преди около 2 год. едно ХС60, нов внос, което се оказа голяма барака. Беше удряно отпред, всичките му датчици бяха активирани, за което продавачите ми обясняваха, че имало удари от камъчета по бронята, били я сваляли за боядисване, и не ги били закачили обратно... Big Grin
Климатроника беше протекъл, рейката беше за смяна, гумите - галоши, и други неща, не помня вече всичко, но имаше ремонти за няколко хиляди лева. Смятай за какво е ставало дума, щом ми свалиха от цената около 3000 лв. и ми предложиха всички описани проблеми от МП да ги ремонтират за тяхна сметка... Wink Положителното в цялата работа беше, че ми върнаха капарото, което бях дал за колата.
Там наистина се хвърлят на скъпи коли и такива "изгодни" гледат да ги разкарват бързо.
Пишейки това, не съм наясно за състоянието точно на този автомобил, но го правя да се замислиш, да проверяваш и да си отваряш очите на 16 ако решиш да купуваш!

Поздрави!
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#42
Снимките са много преекспонирани и не мога да добия представа за истинското състояние на колата. И както с казали колегите в горните постове - запазваш си час в МП за обстоен преглед, колата е с регистрация и няма да има затруднение да я придвижиш до МП и там каквото сабя покаже, може да си с стотина лева назад за прегледа, ако се окаже гробница или да си с нов автомобил в добро състояние за възрастта си.
Успех!
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)