The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo S80 превод на съобщение

#31
Проблема седи ,колата е на ремонт но за друго нещо ,по хубавите ни пътища влезнах дупчище и скъсах тампона на макверсона незнам дали така се пише ,и в следствие на това се е изкивил и амортисора.Дайте предложения как да оправя този ход на гаст-а.
Reply

#32
е да не би да е свързано с този ремонт?
иначе на педала на газта има една пластмаса с пружинка за автопилота, да не би нещо там да се е прецакало и да подава грешна информация?
Reply

#33
Нямам авто пилот ,но на педала на гаста има нещо като кутийка,но ме е страх да е пипам още.Рових и във Вадис-а още не съм намерил нищо за това.
Reply

#34
сменял ли си скоро консумативи?
Volvo V40 1,9d 2001 D4192T3
4 cylinders
146 hp / 4100 RPM
350 Nm/ 1660 RPM
1870 cu. cm
powered by PowerChip Germany

Рено Клио, Сеат Ибиса, Опел Тигра, Пежо 306 и....В40
Reply

#35
Консумативи преди 6000 км. когато си им беше времето.
Reply

#36
zdraveite.izvinqvam se che pisha na latinica no tuk nqma drug ezik dnes dokato si karah s 120 km reshih da nastupq gasta.okolo 140-160 km mi svetna lampata s text "sistema motore assistenza urg" i predi bqh chel tazi tema i sprqh i izkluchih kolata.posle pak q zapalih i nqmashe problemi.sled izvestno vreme pak reshih da q nastupa.i pak sushtoto.kato mi se poqvi tozi nadpis mi ogranichava oborotite.edvam stiga do 2000 rpm.na nqkoi da mu se e sluchvalo ili da ima ideq
Reply

#37
Bliznak Wrote:Нямам авто пилот ,но на педала на гаста има нещо като кутийка,но ме е страх да е пипам още.Рових и във Вадис-а още не съм намерил нищо за това.


Вътре в кутийката има четири контактни пластини
като най вероятно не правят добър контакт ,или
са истъркани или зацапани пистите по които търкат.

Разглобявай смело .
Reply

#38
Проблема с моите бавно дигащи се обороти е оправен,в М.П. я закарах да я видят и се указа че ми е изгорял предпазител който управлявал хода на гаста и някъв си подгрев ми казаха. Незнам кой точно е предпазителя,видях само че ровеха под предния капак ,ще погледна кой е по лъскав и нов.
Reply

#39
shadow88 Wrote:zdraveite.izvinqvam se che pisha na latinica no tuk nqma drug ezik dnes dokato si karah s 120 km reshih da nastupq gasta.okolo 140-160 km mi svetna lampata s text "sistema motore assistenza urg" i predi bqh chel tazi tema i sprqh i izkluchih kolata.posle pak q zapalih i nqmashe problemi.sled izvestno vreme pak reshih da q nastupa.i pak sushtoto.kato mi se poqvi tozi nadpis mi ogranichava oborotite.edvam stiga do 2000 rpm.na nqkoi da mu se e sluchvalo ili da ima ideq

Колега и аз имах същия проблем след дълги размисли и тестове предположих че е горивния филтър.Смених го сам без да ходя на сервиз и от тогава съобщението не излиза дори колата варви малко повече Smile
ВОЛВО С60 Д5 2002г.
Reply

#40
колега оправих го.прочистих целия горивен път от резервоара до двигателя както и смених и горивния филтър.но за съжаление сега не мога да се нарадвам на мощността заради снега.но обмислям варианта за чип да видя как ще е ес 200 к.с.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)