The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дърпане на ляво!Необяснимо...

#21
batmilcho Wrote:абе човек ... отиди на стенд ... да закачат главите на колелата и да видят кое колело на къде бяга ... кви са тия колари при които ходиш ... ти се чудя ...
Бате, за "майсторите" не ме питай, на жената баща й ме прати там.Аз съм на гости за празниците.Аз им казах какво да сменяват, както и да е.Написъл съм, че ще ходя на стенд след като сменя и амортесьорите, защото единия е крив!Няма смисъл сега да ходя и после пак.
Reply

#22
Е как го видя че е крив ? той значи е изтървал ...
Reply

#23
batmilcho Wrote:Е как го видя че е крив ? той значи е изтървал ...
Колега, днес сваляхме амортесиьорите и от там видях!На 28 ще сменявам амортесьорите и ще ходя на стенд.След това ще пиша какво е станало с колата.Засега това от мен!ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА МИ СЕ ИЗЯСНЯВА КАРТИНКАТА.Как мога да променя заглавието на темата, да не заблуждавам повече хората?
Reply

#24
Днес има добри новини!Колегата just_vanko от Панагюрище от който и взех самите части, смени амортеьорите и полуоската, въпреки всички трудности пред които колегата се изправи :x , сега всичко е наред, за което благодаря на колегата и УСПЕХ за напред.Но пък днес ми се случи и друго влязох в една дупка и резултата е спукана гума и изкривена джанта, но пък не е чак толкова болка за умиране.Януари ще се водим на реглаж да поизпънат гумите, ако има нужда!Сега колата сама си знае пътя!А тези така наречени пазарджииски "майстори" могат да си ядът ушите!
Reply

#25
Така....вчера ходих на реглаж, колата се беше разчекнала на всички страни :lol: .След смяната на амортесьори, носач, тампони, тарелки, биалетки, накрайници и т.н. и МНОГООО нерви и пари, колата вече е перфектно състояние.Благодаря за всички отзовали се!
Reply

#26
А горе долу какви пари ти струваше смяната на всичко по предницата? Питам , защото и моята се разтропа доста напоследък и ще трябва ремонт.
Reply

#27
milenhr Wrote:А горе долу какви пари ти струваше смяната на всичко по предницата? Питам , защото и моята се разтропа доста напоследък и ще трябва ремонт.
Ами колега,не е малко 700 лева за смяна на амортесьорите, тарелки, лагери, тампони, носач, накрайник на рейката, биалетки + самите части разбира се.Останаха ремъците, който са в багажника, но за сега ще изчакат, защото не ми останаха пари вече.Жената се размина с всички подаръци, НЕ ЗНАМ как ме обича все още Cry .Тая кола ми взе душата, заеби!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)