The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Амортисьорче за пета врата на В40

#11
И моите амортисьорчета за задната врата плачат за смяна. Добре, че я има тази тема, че като видях цената в МП ми се изправи и накъдри косъма -73,83лв. за брой. Някой колега,който е купувал от по-евтините моля да сподели мнение за качеството им, все пак разликата е в пъти.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#12
Мойто за 15лв си работи добре, ама не знам каква марка е. Малко е по-дълго тялото му от на старото, но няма проблеми. По каталог дават този размер и килограми.
Reply

#13
Здравей! И на мен тази зима ми беше изпуснал единият амортисьор. От студа ли или просто защото му е дошло времето незнам...все пак колата ми е на 10 години. И аз като теб проверих в МП казаха ми същата цена -73 лв и някакви стотинки. Попитах и в Скан тех, там имаха два вида първият италиански на Магнет Марели на цена 19,90 лв/бр. и шведски на цена 29 лв/бр. Взех 2 бр. от "шведските"( колко са шведски незнамSmile) и преди две седмици ги смених и двата. Демонтажа и монтажа не е нищо особено. Амортисьорчетата се държат на два ябълководни чопа отгоре и отдолу. Щом аз съм се справил, ще се оправиш и ти. Незнам как са процедирали другите колеги но според мен е хубаво да се сменят и двата, а не само единият който е изпуснал...Сега като надигна малко багажника и амортисьорчетата го вдигат без проблеми, като достигне почти до края на хода си, амортисьорите забавят движението на багажника за да не изкърти пантите, докато преди аз трябваше да го вдигам почти до горе на ръка. За качеството незнам, но смятам че ще изкарат още толкова. Не се занимавай да си купуваш втора ръка според мен няма смисъл..но всеки си решава сам. Друго не се сещам. Успех!
VOLVO V40 1.9D, D4192T2
Reply

#14
В ЕМ комплект са по 18 лева. В Скантех са 25 лева. Аз си поръчах от Скантех. Засега е добре. Макар че смених само един от двата амортисьора. А иначе се сменят много бързо. Просто се отваря вратата до горе, издърпва се от ябълките стария и на негово място се монтира новия амортисьор. Време- не повече от минута.
Reply

#15
Вчера поръчах комплект амортисьори за задната врата от Косер, по 18лв.бройката.Производство на полската фирма Кросно. Днес ги получих и монтирах, ще видя колко ще издържат.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)