The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Антена!

#11
Колеги,тъй като не можах да получа някаква идея какво да направя първо търсих проблема в бушоните.Но не можах да изкарам нито един за да го проверя дали е здрав-човърках поне половин час но не можах да ги мръдна.Как ще ги проверявам някой ден ако се наложи не знам.Имат някаква блокировка и не разбрах как се свалят.Отдолу под волана НЯМАМ бушони освен релето на мигачите.Та понеже не направих нищо под капака се ориентирах към багажника и самата антена.Махнах мокета от пода и отстраната на антената/което не го виждам как ще стане при колегата с газовата за съжаление/и я свалих.В къщи я разглобих,проверих ел. моторчето дали работи/вариантите за проблема бяха изгорял бушон или заминало моторче/-бачкаше идеално- и пак я събрах.Понеже съм я отварял и друг път/като я купих самата метална антена беше счупена и си купих от МП за 38 лв.и си я направих/ мога да кажа на другия колега с ант. която не се прибира че най-вероятно зъбчатката която вади и прибира самата ант. е прескочила някой и друг зъб и затова не вкарва обратно.Разглоби я и навий пластмасовия край докрай.И така отново я монтирах включих CD-то и антенката тръгна.Може би не е имало хубав контакт,но слава богу се оправи само със свалянето.
Volvo XC90 3.2 2009 Plenty of power and extremely smooth running
Reply

#12
дано и при мен е нещо не чак толкова капризно. мислех днес да се опитам да разглабям,но като гледам този сняг и не мисля ,че ще е днес. като я сваля ако нещо не ми е ясно ще питам,примерно как да я навия или нещо такова. мен ме притеснява дали ще мога да я сваля,заради газовата ми уредба
волво S40 2000г,1.8 ,122 коня
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)