The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Среща Пловдив , 19.12

#1
Приятели дойде време и за последната за годината среща в Пловдив. Понеже ми се налага пътуване вероятно няма да присъствам затова дайте предложенията си къде да се направи срещата
Ако пренебрегнете страха, вие изпускате психологическата спирачка - Аертон Сена
клубна карта № 00168
Reply

#2
Ще има ли среща, ако има ще е добре да е следобед към 15-16ч, аз по-рано тази неделя няма да мога, а за място предлагам нещо по-различно този път, като например паркинга на Практикер и след това в р-т Хитър Петър на по мезе и питие...всичко това ако естествено се състои срещата.
Reply

#3
Така като гледам май сам ще се събирам и тъй като мога да го направя навсякъде без чужда помощ, мисля че Тошето може да обяви че такава среща няма да има, ако пък случайно някой смята да идва да пише или тук или на лично.
Reply

#4
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/gallery2.php?g2_itemId=25311" onclick="window.open(this.href);return false;">gallery2.php?g2_itemId=25311</a><!-- l -->
Полезно четиво което може да направи престоя ви във форума по-приятен
                             Десетте “Божии” Заповеди
Reply

#5
За срам на всички от Пловдив, срещата в кавички се състоя между мен и колегата Бойко от Пазарджик, на когото благодаря че ми звънна да се видим, тъй като реши да се разходи до Пловдив.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)