Волво Клуб - България

Full Version: Интересна статистика и защо ни няма сайта на Волво България
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Quote:Тоест - да ми се цитират точки от правила, в които ясно ми се сочи с пръст, че аз нямам никакви права върху мненията си...и че с тях може да се случва каквото и да било, без да ми се дава никакво обяснение за това. Демек - крия си се в дупчицата, седя си, чета си и си мълча. Как не...!
На това реагирах за "българщината". Никой не е казал, че трябва да се криеш в дупчица и да си мълчиш колега и никой не сочи правилата с пръст. Може би аз не съм разбрал правилно мнението ти за което се извинявам. Все пак ние сме сложени да слагаме малко ред във форума и да не цари "анархия". Причината за слагането на това правило е да щади точно нас модераторите, защото съгласете се че при всяко мое действие ако трябва да дава обяснение ще вися главно във форума да давам обяснения. Вярвайте ми при всяко наше действие особено по наболялата тема се иска обяснение от наша страна. Както казах нямам нищо против да се променят правилата в полза на болшинството, но определения ред.
П.П. За това предпочитам разговорите лице в лице защото се получават такива недоразумения във форумите.... :roll:
П.П.2 Довечера ще довърша мнението, че ми се налага да излезна Wink
raceteam Wrote:П.П. За това предпочитам разговорите лице в лице защото се получават такива недоразумения във форумите.... :roll:
Аз също ;-) Предимствата на вербалната комуникация ;-)
Нищо не пречи да пийнем по биричка събота/неделя (примерно). Тъкмо да се запознаем, пък може и работа да свършим ;-)
Мисля, че мернах някъде из форума, че си от София. Ако е наистина така, значи е лесно.
Чакам мнението ти по този въпрос Wink
Ако ми позволите ,
бих искал да ви поздравя за начина на спора ви ,възпитан ,сдържан и с уважение ,браво
Ако някой посмее, да излезе от рамките на добрия тон тук аз лично ще се погрижа той да си получи заслуженото! Не се заканвам, но просто започнах тази тема с идеята да си изасним и подобрим някой неща, а не да се караме и издивяваме.

Вярвам че, като наистина цивилизовани хора, изискано е тона да се запази добър и хората да се отнасят с уважение един към друг!
Yankov и JMI - уважавам хората с позиции, а когато и ги отстояват по компетентния и ЕТИЧНИЯ начин могат да имат само моята помощ, уважение и подкрепа!
JMI Wrote:
kire Wrote:
JMI Wrote:Съжалявам, за първия линк, но системата тук го променя и вие неможете да го отворите!

Моля влезте във форума на BOCK GT1>FORUM>НА МЕГДАНА>ВОЛВО КЛУБНИ НЕРАЗБОРИИ

Привет колега
Форума на Волво Клуб България не е платформа за реклама на частни сайтове,и поради тази причина линка не се отваря Wink .Рекламата на сервизи в този Форум е регламентирана,който желае може да прочете правилата...,и да реагира адекватно.
Множество хора се опитаха да отговорят на въпросите зададени от собственика на сайта,но за съжаление нищо не се случи -сайта е частен,и само мненията одобрени от собственика се допускат до общ достъп.Никой от нас не се чувства като "гъзолизец и клакьор"...,тъй че на този етап - всичко е "бла бла"!!!
Сайт на Волво Клуб България е създаден с идея за взаимопомощ,а не за задоволяване на комерсиални цели...,които някой се опитват да извлекът Wink ,този някой се казва Георги Терзиев. От тук на сетне мога да напиша поне 10 страници,в които да опиша "проблема" със собственика на частния сайт...,но смятам на този етап да се спестя това(не разполагам с необходимото свободно време,пък и желание).
Модераторите в сайта са съгласувани с Администраторите,принципа за избирането им е - 7 номинации от Администраторите към 3 от Волво Клуба(актуализация от края на миналата година).
В последните 4-ри години Форума е достъпно място за всички,които спазват правила за писане,определени от Администратори и Модератори.

Защо ни няма на страниците на volvocars? Това е въпрос на който никой не може да ти отговори Smile ,Михаема е писала няколко писма...,отговор така и не е получила!!! Аз съм отправял запитвания към Волен Чинков - отговора е "ще проверя"...,явно проблема е в нашата настоятелност,друго обяснение нямам.

От мен на този етап толкова Wink
Поздрави!

Привет и на теб,

благодарности за отделеното време, в което ти предполагам в качеството си на председател, си седнал и написал няколко реда. Това внася доста яснота по въпросите ми, но нека все пак, да попитам кой решава дали това е открита реклама, след като в конкретния случай очевидно си гворим за хора напускащи това място, а не за частни сервизи. Всъщност, сега по- интересният въпрос би бил, какво смятаме да направим по въпросите, за да решим проблемите, които са повдигнати в тази тема?

Поздрави


Smile Конкретно по въпросите:
-модераторския екип(в което число съм и аз) решава кое и непоискана реклама и кое не. Случая с Г.Терзиев е по-особен,защото той имаше обява в раздела "Сервизи и резервни части",но по негово желание темата е в архив,и също по негово желание двата му профила са деактивирани. От тук насетне следва дълга история,която точно в момента не желая да споделям. Факта че човек като Свилен не желае да чете такива теми в отворения Форум трябва да ти говори че...,всичко това е "предъвквано" многократно! По различни причини хора са напускали Клуба,не Форума...,което са различни неща Wink
-аз не смятам нищо да правя по повдигнатите от теб въпроси,освен да ти отговарям де Smile ,но от тук насетне това може да става чрез лични съобщения.
Аз от години се опитвам да реша проблема с Терзиев,но него май го забавлява "партизанската война",което си е негово право. Ако имаш време и желание,можеш да сравниш колко обиди е "изсипал" той в сайта си(във Фейсбук също),а колко тава писания намираш ти тук Wink !
Надявам се да съм бил полезен.
Успех!

п.п. на последното Общо събрание бе постигната договорка между Клуб,Модератори и Администратори,касаеща дискусиите за юридическото лице Волво Клуб Българи...,идеята е те да бъдат сведени до минимум в отворения Форум. Твоята тема на този етап прави изключение....
Да си довърша по горния пост.
Quote:Здравей,

към колегата Raceteam,

никой не се опитва да е над правилата и смятам, че отдавна съм свикнал да се съобразявам и да ги спазвам. Когато правилата, обаче са написани, така че да не служат в полза на хората, то е редно да се преразгледат и корегират, няма нищо страшно и не боли. Хората закони променят, когато те не работят добре и в полза на държавата, а ние се стряскаме от малки, но необходими корекции.

Поздрави

Колега когато никой не е нарушил правилата и аз не го сакционирам просто защото няма причина. Когато има обаче не се колебая. Тук никой не ги е нарушил и затова всичко си седи непокътнато. Както написах по горе нямам нищо против в промяната на правилата стига те да се променят по реда си, както е редно. Аз страх, че ще се промени нещо нямам....напротив ще се радвам да е към по-добро.
П.П. Наистина както каза колегата Zdravko_850 и аз искам да ви поздравя, че се води нормален и възпитан спор! Така наистина може да излезе нещо хубаво от спора, а не всички да са обидени!
П.П.2
Quote:Аз също ;-) Предимствата на вербалната комуникация ;-)
Нищо не пречи да пийнем по биричка събота/неделя (примерно). Тъкмо да се запознаем, пък може и работа да свършим ;-)
Мисля, че мернах някъде из форума, че си от София. Ако е наистина така, значи е лесно.
Чакам мнението ти по този въпрос Wink
Нямам нищо против....даже съм с две ръце ЗА, но за съжаление петък пътувам към Стара Загора и се прибирам в неделя. По принцип нямам нищо против и в неделя да се видим след като се прибера (след обяд ще е със сигурност) и живи здрави да пием ти бира, а аз безалкохолно (не пия алкохол :oops: ). Може даже да се съберем и повече хора от София който имат възможност, но нека това да го обсъдим на ЛС да не спамим темата и ако решим да се видим ще пусна и тема за среща. Wink
Данчо, Мишо /sOmeOne/ е един от администраторите на този сайт.
Той направи линка блах.блах.com неактивен. По причини на публикациите там.

По повод на втория ти въпрос - по времето на първия ми мандат , като член на УС на ВКБ това стана факт - имаше препратка от Volvocars към сайта на МП и оттам тук -Volvoclub BG.com. Защо понастоящем това не съществува не зная - отговорът може само след запитване на УС към МП да бъде получен.
Здравейте,

и с хиляди благодарности за отделеното време! Имам усещането, че с малко търпение нещата, започват да се нареждат и избистрят! Като гледам, почти всичко се изясни и от тук насетне остава да продължим да подържаме мястото добро и приветливо и да увеличаваме членската маса на клуба и на форума.

А по отношение на втория въпрос, аз мога да се заема лично със задачата да качим нашия сайт на официялния Волво такъв, ако сте съгласни, за да е ясно, че и България си има официялен фен клуб и форум!

Тъй като не съм член на клуба, но искам да членувам, в подкрепа на казаното от мен по- горе, как това може да стане от разстояние? Някой ще бъде ли така добър да внесе малко яснота, моля!

Поздрави
mevdo Wrote:Данчо, Мишо /sOmeOne/ е един от администраторите на този сайт.
Той направи линка блах.блах.com неактивен. По причини на публикациите там.

По повод на втория ти въпрос - по времето на първия ми мандат , като член на УС на ВКБ това стана факт - имаше препратка от Volvocars към сайта на МП и оттам тук -Volvoclub BG.com. Защо понастоящем това не съществува не зная - отговорът може само след запитване на УС към МП да бъде получен.

Мевдо,

ти защо изтри прекрасното обяснение, което беше написал, за да остане само прашинка от него???
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10