Волво Клуб - България

Full Version: Интересна статистика и защо ни няма сайта на Волво България
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ами Данчо омръзна ми да се обяснявам !
Ако е било полезно за теб радвам се , ама трябва да мноооооого неща да напиша , а ми се струва че по-важно е не да се обяснявам какъв е Терзиев и защо е толкова злобен, а да подкрепя само полезните инициативи , които могат да се зародят тука . По-важно е да си гледаме клуба и форума и ако има повече хора с мерак като тебе , на драго сърце ще получите подкрепа от нас по-старите , но вече малко уморени клубари .
Аз съм бил на много срещи из цяла България, с много хора се познавам, срещу това никога не може да се противопостави каквото и да е злословене и нищо не може да заличи личният контакт с хората .
Дано се видим някога , тогава ще разбереш дали съм такава "гад" модераторска , варненска и т.н. Wink
JMI Wrote:
mevdo Wrote:Данчо, Мишо /sOmeOne/ е един от администраторите на този сайт.
Той направи линка блах.блах.com неактивен. По причини на публикациите там.

По повод на втория ти въпрос - по времето на първия ми мандат , като член на УС на ВКБ това стана факт - имаше препратка от Volvocars към сайта на МП и оттам тук -Volvoclub BG.com. Защо понастоящем това не съществува не зная - отговорът може само след запитване на УС към МП да бъде получен.

Мевдо,

ти защо изтри прекрасното обяснение, което беше написал, за да остане само прашинка от него???
Колега JMI наистина Модераторския екип е доста уморен от тема за сервиза и наистина нямаме сили да се занимаваме с някои, който няма достойнството да седне на една маса и да говори, а може да ни нарича "гъзолизци" през измисления си и жалък форум. Може би аз съм най-активен в темата защото съм замесен най-малко в цялата тази помия (най от скоро съм модератор....може би стана година....може и повече)! Така, че предполагам можеш да разбереш mevdo защо си е изтрил обясненията. Най-вероятно утре ако до тогава няма някой възпротивил се ще имаш тема за четене и някои ще имат тема да ни одумва, но щом е за благото не ми пречи.
П.П. Надявам се да излезе нещо добро от цялата работа и да си заслужава, защото наистина понякога нервите не издържат на човек!
Аз съм позитивно настроен и съм сигурен, че яснотата, която се внесе ще е полезна на мен и много други, защото виждам, че доста хора са прочели написанто от нас през последните дни! Доволен съм от факта, че се държим добре един към друг и сме приятелски настроени! Креативните неща се раждат с добрите намерения на хората.

Мевдо беше описал нещата, много просто, пригледно и компактно, а аз явно набързо съм го прочел и след това се върнах обратно в темата, написаното беше изтрито и променено. Затова го попитах.
И аз се радвам, че успяхме да обсъдим повечето неясноти, и то в рамките на добрия тон.
Не го познавам този Терзиев, но щом толкова много хора са с подобно мнение за него, явно е доста "специална" личност.
Както и да е.

@ "raceteam" - относно срещата, която ти предложих. Аз съм ОК за Неделя, също така за поканата на повече хора. От друга страна пък следващата Събота и Неделя (26-27.10) е месечната софийска фен-среща, така че за да не ти претоварвам програмата (все пак ще пътуваш), може направо там да се видим/запознаем. Оставям последната дума у теб, дали да бъде тази или следващата Неделя.

@ "Zdravko_850" и "bell" - колеги, благодаря за подкрепата.

@ "JMI" - темата ти е сериозна и необходима. Предполагам, че ще донесе само положителни ефекти върху клуба/феновете/отбора. Поздрави, за което!

Поздрави и успешен ден, колеги!
Респект!
Надявам се модераторите най-после да изкарат две теми от затворения форум, който е само за членове на ВКБ за да няма повече неясноти и всеки да си направи своята преценка без да се настройва срещу инакомислещите.

А иначе за самия клуб си мисля че има крещяща нужда от инициативни хора като Yankov и JMI, които в близък хоризонт защо пък да не влезнат и в ръководството на клуба. Владо (Dodo 155), carburetur, spurs, които имам честта лично да познавам също могат да бъдат много активна част от клубния живот... ех, да не се превръщам и аз на комсомолски деятел - МЛЪКВАМ!

Най важното нещо за което още членувам тук са човешките отношения, приятелството и взаимопомощта.
Сигурен съм, че ако изпадна в нужда в който и да е от "клубните" градове - без помощ и съдействие няма да остана и това ми стига.

Хайде с поздрав!

Стефан
Решихме да ги преместим темите. Вече в "Важни теми", а ето и линк към тях http://volvoclub-bg.com/forum/viewtopic....5&start=30 и http://volvoclub-bg.com/forum/viewtopic....6&start=20.
Приятно четене. Smile
Quote:@ "raceteam" - относно срещата, която ти предложих. Аз съм ОК за Неделя, също така за поканата на повече хора. От друга страна пък следващата Събота и Неделя (26-27.10) е месечната софийска фен-среща, така че за да не ти претоварвам програмата (все пак ще пътуваш), може направо там да се видим/запознаем. Оставям последната дума у теб, дали да бъде тази или следващата Неделя.

Може би така е по-добре.....Нека да го оставим за официалната среща, така и така не съм идвал повече от половин година....време ми е Wink
Здравейте,

след като прочетох препратките от вас и това което въпросният Терзиев е писал из неговия си сайт смятам, че тук очевидно нещата се политизират и той определено е гладен за власт, която няма как да получи и затова е исипал един куп мизерия срещу доста хора. Обаче, ако този човек е прав за отлива на хора, тоест статистиката, която дава само за София, че членовете са намаляли със 120 човека е леко тревожно. Нека приемем, че той си има един кръг от хора, които го подкрепат и те са се отцепили от клуба, но 120 е ериозно число. Някой, може ли да представи реалната фигура на членската маса към момента?

Аз имам едно предложение по отношение на форум и клуб. Не мисля, че е добра идеята да се делят хората идващи тук и членовете на клуба. Не мисля, че е добра идея във форума Членовете на клуба да имат достъп до секци от него, до която не членовете на клуба да нямат! С това нищо не се печели, а хората се делят! Също така не мисля, че някой ще си плати членския внос, за да може да чете и пише в раздела за клубари!
Ето аз например с радост ще си платя членския внос, но не защото ще ми изпишете никнейма със оранжево и ще чета на места, които сега не мога, а защото искам принадлежността ми да е такава и защото подрекям една идея!

Искам да ви предложа още нещо, има едни малки брошки Волво /на снимката/ , уникални са и изглеждат неотразимо, аз имам такава, например тази година на членовете могат да се подарят такива! Аз мога да намеря тук достатъчно бройки за да се покрие членската маса. Тези неща са малки, но правят огромно впечатление! Имам и други доста по- грандиозни идеи, но нека видим как ще се развият нещата, а също така трябва да качим форума на Официялния сайт на Волво. Аз ще пиша няколко писма тук и там и ще видим какво ще излезе!

[attachment=32592]
Отлив на членове на клуба наистина има и то доста голям (не съм ги броил колко са) което лошо. Причините са 2 едната част се отказаха и отидоха при Терзиев, а другата част просто им писна да се занимават и да се въвличат в конфликти. Отлива е главно то Софийската част на клуба. По другите въпроси нека да отговорят колегите които са по компетентни.
Колкото за брошките е не лоша идея, но трябва да се съгласува и да се провери дали има достатъчно пари в касата за тях (защото се поръчват и други неща (календари, химикалки, стикери, табелки за номера и т.н.)). По този въпрос ще ти отговорят колегите. Wink
Има и други причини. Някой колеги си смениха колите с други марки и постепенно отпаднаха. Кризата се отрази и на клуба и дори да игнорираме сумата за членския внос, рязко намаляха възможностите на хората за пътувания и странични забавления, докато се чудят как да изхранват семействата си. Имаше и голяма група хора, на които беше казвано "ставаш член на клуба и ползваш 10% отстъпка в МП, и тук, и там" - като знаеш какви са цените на оригинални части за Волво се сети сам тези 24 лв(преди време и по-малко) с колко ремонта се "избиват" - тези хора беше абсолютно нормално, че изпаднаха от клуба - сам прецени има ли нужда от тях.
Колкото и истина да има в статистиката на ГТ, тя е тълкувана твърде субективно и с цел постигане на определени внушения.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10