Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Кангалич, как приготвяш заргана? За съжаление по нашия край има само замразен от супера, но... ако може да се измисли нещо и с него, ще се радвам на идеи.
Кангалич, как приготвяш заргана? За съжаление по нашия край има само замразен от супера, но... ако може да се измисли нещо и с него, ще се радвам на идеи.
Maх му бамата Графе! Ми то по 200 гр от всеки вид кашкавал и 200 гр бекон плюс броколите ми за цяла рота готвиш ве приятелю!
Апропо много ми харесва афрканската ти мушамичка - една такава зелена с животни, та като хапваш отгоре и все си мислиш например за телешко с марули или други зелении....... :lol: :ctf:
Maх му бамата Графе! Ми то по 200 гр от всеки вид кашкавал и 200 гр бекон плюс броколите ми за цяла рота готвиш ве приятелю!
Апропо много ми харесва афрканската ти мушамичка - една такава зелена с животни, та като хапваш отгоре и все си мислиш например за телешко с марули или други зелении....... :lol: :ctf:
Цяла рота - не, но е толкова вкусно, че независимо от броя на ядачите, тавичката се изпразва до края на вечерта...
А и както съм се окръглил - то не става само с ядене...
... а и с плюскане!
Цяла рота - не, но е толкова вкусно, че независимо от броя на ядачите, тавичката се изпразва до края на вечерта...
А и както съм се окръглил - то не става само с ядене...
... а и с плюскане!
Мръвките на Кангалов и Салатата с яйца и майонеза на Кангалов - тествани и одобрени, мммм
upz: =D> :thumbleft:
Салатата на raceteam - изпробвана многократно, но с добавка на шунчици или пушени филенца определено е по-добре 8)
Рецептата на Кангалов за Заргана - тествана (чистиш търбуха на животното, пържиш до 15 и свиваш на венец, който пълниш с гарнитурата за цвят), само дето майка му на Хами не знам как брои до 15, та си хапнах рибката полусурова като примерен самурай
Мръвките на Кангалов и Салатата с яйца и майонеза на Кангалов - тествани и одобрени, мммм
upz: =D> :thumbleft:
Салатата на raceteam - изпробвана многократно, но с добавка на шунчици или пушени филенца определено е по-добре 8)
Рецептата на Кангалов за Заргана - тествана (чистиш търбуха на животното, пържиш до 15 и свиваш на венец, който пълниш с гарнитурата за цвят), само дето майка му на Хами не знам как брои до 15, та си хапнах рибката полусурова като примерен самурай
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18