06-04-2008, 06:11 AM
06-04-2008, 06:11 AM
da, suzdaloti e vpechatlenie, spomeni, edvali bi razkazvala sus sushtata uhota za niakoia lukanka ili sirene, nali
06-04-2008, 08:46 AM
И за разведряване на обстановката една кулинарна загадка-закачка.
"Как и казват на руската салата в Русия?!?"
"Как и казват на руската салата в Русия?!?"
06-04-2008, 08:46 AM
И за разведряване на обстановката една кулинарна загадка-закачка.
"Как и казват на руската салата в Русия?!?"
"Как и казват на руската салата в Русия?!?"
06-04-2008, 09:08 AM
" Оливие" - хе-хе
А каква награда ще получа
Думата е с френски произход, а идеята е нещо нарязано на парченца. Това е може би отговорът на едон по-горе зададен въпрос защо на руската салата в Австрия и казват "френска".
А каква награда ще получа
Думата е с френски произход, а идеята е нещо нарязано на парченца. Това е може би отговорът на едон по-горе зададен въпрос защо на руската салата в Австрия и казват "френска".
06-04-2008, 09:08 AM
" Оливие" - хе-хе
А каква награда ще получа
Думата е с френски произход, а идеята е нещо нарязано на парченца. Това е може би отговорът на едон по-горе зададен въпрос защо на руската салата в Австрия и казват "френска".
А каква награда ще получа
Думата е с френски произход, а идеята е нещо нарязано на парченца. Това е може би отговорът на едон по-горе зададен въпрос защо на руската салата в Австрия и казват "френска".
06-04-2008, 05:49 PM
Big Smile Wrote:" Оливие" - хе-хеЗначи имаме познал верният отговор
А каква награда ще получа
Думата е с френски произход, а идеята е нещо нарязано на парченца. Това е може би отговорът на едон по-горе зададен въпрос защо на руската салата в Австрия и казват "френска".
За награда още някоя друга халба бира на някоя сбирка :wink:
А "Оливие" е името на френският готвач измислил салатата и кръстил в чест на Русия.
06-04-2008, 05:49 PM
Big Smile Wrote:" Оливие" - хе-хеЗначи имаме познал верният отговор
А каква награда ще получа
Думата е с френски произход, а идеята е нещо нарязано на парченца. Това е може би отговорът на едон по-горе зададен въпрос защо на руската салата в Австрия и казват "френска".
За награда още някоя друга халба бира на някоя сбирка :wink:
А "Оливие" е името на френският готвач измислил салатата и кръстил в чест на Русия.
06-04-2008, 08:36 PM
Аз пък не мога да се сдържа да не напиша прословутата рецепта за "Боб по хайдушки"!!!
1. Взима се една голяма голяяяяяяяма тенджера, изипсва се боба в нея, пълни се с вода, и се слага на огъня да ври.
2. След като заври, се изсипва водата, и се добавя нова. След второто и третото завиране процедурата се повтаря, след което:
3. С възможно най-обидената, освирепяла, учудена, и т.н., физиономия, тенджерата се рита от огъня, при което се изричат следните слова:
"Абе вие къде сте видяли хайдутин боб да яде?!?"
и се слага агнето на огъня ))))
А иначе по въпроса на графа относно каймата, има една месарничка в Горубляне, което се намира от дясната страна на главното шосе, като идвате от караулката, малко след светофара, има участък от пътя, който е малко по-широк, и завършва със съвсем лек десен завой, на когото е и самия магазин, целия в реклами на КФМ. Та в това магазинче, от край време, не само месото им е невероятно, ами и каймата, която я правят на место - и в супа топчета, и в мусака, и на скара, просто става невероятна!!!!!!!!!!!!
1. Взима се една голяма голяяяяяяяма тенджера, изипсва се боба в нея, пълни се с вода, и се слага на огъня да ври.
2. След като заври, се изсипва водата, и се добавя нова. След второто и третото завиране процедурата се повтаря, след което:
3. С възможно най-обидената, освирепяла, учудена, и т.н., физиономия, тенджерата се рита от огъня, при което се изричат следните слова:
"Абе вие къде сте видяли хайдутин боб да яде?!?"
и се слага агнето на огъня ))))
А иначе по въпроса на графа относно каймата, има една месарничка в Горубляне, което се намира от дясната страна на главното шосе, като идвате от караулката, малко след светофара, има участък от пътя, който е малко по-широк, и завършва със съвсем лек десен завой, на когото е и самия магазин, целия в реклами на КФМ. Та в това магазинче, от край време, не само месото им е невероятно, ами и каймата, която я правят на место - и в супа топчета, и в мусака, и на скара, просто става невероятна!!!!!!!!!!!!
06-04-2008, 08:36 PM
Аз пък не мога да се сдържа да не напиша прословутата рецепта за "Боб по хайдушки"!!!
1. Взима се една голяма голяяяяяяяма тенджера, изипсва се боба в нея, пълни се с вода, и се слага на огъня да ври.
2. След като заври, се изсипва водата, и се добавя нова. След второто и третото завиране процедурата се повтаря, след което:
3. С възможно най-обидената, освирепяла, учудена, и т.н., физиономия, тенджерата се рита от огъня, при което се изричат следните слова:
"Абе вие къде сте видяли хайдутин боб да яде?!?"
и се слага агнето на огъня ))))
А иначе по въпроса на графа относно каймата, има една месарничка в Горубляне, което се намира от дясната страна на главното шосе, като идвате от караулката, малко след светофара, има участък от пътя, който е малко по-широк, и завършва със съвсем лек десен завой, на когото е и самия магазин, целия в реклами на КФМ. Та в това магазинче, от край време, не само месото им е невероятно, ами и каймата, която я правят на место - и в супа топчета, и в мусака, и на скара, просто става невероятна!!!!!!!!!!!!
1. Взима се една голяма голяяяяяяяма тенджера, изипсва се боба в нея, пълни се с вода, и се слага на огъня да ври.
2. След като заври, се изсипва водата, и се добавя нова. След второто и третото завиране процедурата се повтаря, след което:
3. С възможно най-обидената, освирепяла, учудена, и т.н., физиономия, тенджерата се рита от огъня, при което се изричат следните слова:
"Абе вие къде сте видяли хайдутин боб да яде?!?"
и се слага агнето на огъня ))))
А иначе по въпроса на графа относно каймата, има една месарничка в Горубляне, което се намира от дясната страна на главното шосе, като идвате от караулката, малко след светофара, има участък от пътя, който е малко по-широк, и завършва със съвсем лек десен завой, на когото е и самия магазин, целия в реклами на КФМ. Та в това магазинче, от край време, не само месото им е невероятно, ами и каймата, която я правят на место - и в супа топчета, и в мусака, и на скара, просто става невероятна!!!!!!!!!!!!