Волво Клуб - България

Full Version: Футболна среща Варна
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
И аз поздравявам феновете на Форд с победата,не съм и допускал победа,но си мислех за по-скромна загуба Big Grin
Забавлявах се чудесно Smile ,поядосвах се и малко :oops: ,но щоуто стана и благодаря още веднъж за поканата :thumbleft:
Въпреки това спомена ще ме съпровожда поне месец (наколенката на десния ми крак) Smile ,
но ми се играеше,не съм го правил от 4/2004
Поздрави


Вижте какво видях да обикаля около спортния център, а хората които го караха разпитваха за остатъците от волво отбора :oops: :oops: :oops:
baidido Wrote:
NASKO1973 Wrote:Ти изпълваш със смисъл израза " Достойна загуба " Big Grin .
Поклон пред нашите герои!
А от " Форд" са гадняри, от къде на къде ще си позволяват да вкарват толкоз! Вкарай един, вкарай два-па почини малко, никой не те гони!
Според мен следващата среща трябва да е по бИлот (Пловдив здравей Big Grin ) или табла, за да се разгърне целия потенциал клуба!
абе колега 11 гола бяха най-малкото, което можеше да вкараме, поне още толкова изтървахме, ама се смилихме Smile.
Нищо, другия път се надявам по-добре да се представите. Ние 1-я път като се събрахме да играем беше срещу Хонда форума, направо ни разсипаха към 9:3 беше резултата, а там имаше двама дето наистина много играеха Smile.

Наско, ти да не се опитваш да ни скараш сериозно с колегите от ФОРД ? Явно не си прочел внимателно какво съм написал и как съм го написал. Сдържай се моля те от подобни, макар и с добро чувство коментарии , защото те могат да бъдат изтълкувани погрешно, и да НИ доведат излишни отрицателни емоции.

Дидо, колегата когото цитираш не е от Варна. На всички играли снощи срещу вас има съответен ник и местожителство. Никой от нас не си позволи снощи една лоша дума по ваш адрес или пък високопарно да каже нещо като "смилихме се" и т.н. Недей така! Всички ние се отнасяме с уважение към вашия отбор! Ние имахме своите шансове също и ударите към вашата врата не бяха малко. Ние се събрахме за да уважим вашата покана! Почти никой от нас не е играл в последните десет години футбол. Всички без изключение в нашия отбор имаме Волво, членове сме на нашия клуб, и всеки играч дойде с автомобила си - все пак сме автомобилни клубове! Всички ние се забавлявахме! Реванш може да ви поискаме , когато сме по-готови за да има повече спортно -технически достойнства в нашите играчи.
Мога да кажа само че ако решим както ни видя снощи повечето от нас можем да играем непреодолими стопери. Можем да загърбим спортсменския дух и забавлението и да паднете на нула, принципно е възможно,нали !
Но ние желаем единствено да се забавляваме. Моля те , не ни предизвиквай !

Като участник в снощното мероприятие, и с дадените ми права в този форум , няма да допусна никакви коментарии повече от когото и да било, които по някакъв начин накърняват достойнството както на колегите от ФОРД така и на всички играчи или привърженици на Волво.

Това което започнахме снощи е нещо изключително полезно и приятно, никой няма да го отрови или развали , НАЛИ !
Напълно съм съгласен с теб Smile. Не съм искал да засегна никого, извинявам се, ако някой се е обидил, но не започнах аз тази "конфронтация". Срещата стана супер, видя се че към момента в организационно отоношение сте на светлинни години напред, но в игрово нещата са наопаки. Все пак сме по-млади момчета и е нормално да бягаме повече и т.н. А това за непреодолимите стопери няма как да стане така или иначе, понеже още на 1-то грубо влизане нарочно в краката, тегля една майна и си излизам. Макар че един два пъти се блъснах в скала, не знам кой беше, ама направо спрях Smile. Айде подгответе се и следващия мач да се представите по-добре, само че и ние ще сме още повече надъхани да си отстояваме позициите :lol:
Този пост е към Наско, Вили и Стойо !

1. Наско - "поклон пред нашите герои" - ние да не сме умрели бе ! :twisted:

2. Вили - какво е ВЦПР ? И идеята за мАжоретките и поМпоните повярвай ми не вирее само в София! Като си отговориш на въпроса дето ти го зададох, ще разбереш дали е нужно някой да ни учи на организация !!! :twisted:

3. Стойо - никой и никъде не казвал или написвал , че Здравко е "отнесъл" 11 парцала! Той влезе като резерва! :twisted:


Снощи както видяхте всички музата ми се завърна и репортажа от срещата надявам се ви е харесал . Постарах се !
Ама ако ще има последващи коментарии като по-горните занапред репортажите ще се разпространяват на циклостил само във Варна при това апокрифно.

Моля първо се информирайте подобаващо кое как е протекло и тогава след като премислите мненията си ги поствайте!
mevdo Wrote:
baidido Wrote:Напълно съм съгласен с теб Smile. Не съм искал да засегна никого, извинявам се, ако някой се е обидил, но не започнах аз тази "конфронтация". Срещата стана супер, видя се че към момента в организационно отоношение сте на светлинни години напред, но в игрово нещата са наопаки. Все пак сме по-млади момчета и е нормално да бягаме повече и т.н. А това за непреодолимите стопери няма как да стане така или иначе, понеже още на 1-то грубо влизане нарочно в краката, тегля една майна и си излизам. Макар че един два пъти се блъснах в скала, не знам кой беше, ама направо спрях Smile. Айде подгответе се и следващия мач да се представите по-добре, само че и ние ще сме още повече надъхани да си отстояваме позициите :lol:

Пак казвам за нас всичко това е забавление и добре прекарано време и то в спортсменски дух !!!
Само това е идеята на мероприятието. Никакви други идеи не се приемат! Другия път ако искате с 22 на 2 ни бийте, ако можете, ама смях и уважение да има. Доведете си приятелите и роднините и ще стане голям купон , който да ни сближи например. Защото там снощи бяха нашите жени и деца. Надявам се да им е било приятно, въпреки загубата - имаше толкова смешни ситуации, които със сигурност ще ни карат да се усмихваме и повдигаме настроението си в следващите дни. :mrgreen:
Съгласен съм да, видяхме всичко и жените и децата, затова казах, че организацията ви е страхотна. Смешните моменти бяха много, от моите нескопосани отигравания(аз съм онзи дългия дето сума ти и пъти не можа си уцели краката), но онова със свирката беше уникално наистина. Особено изумената физиономия на Жоро от нашите, който беше готов да приема и раздава поздравления за край на срещата Smile.
Ама разбира се!
За това иде реч!
Ицо, онзи дребничкият дето все лъжеше по един-двама и не успяваше да подава овреме и моя милост- оня дето направи грандиозните спасявания на вратата търкаляйки се артистично работим заедно!
Ами днес стомасите ни заболяха да се хилим припомняйки си колко големи дървета сме!
Как Савата - първия голмайстор се бил остригал нула номер за да е по-аеродинамичен, онзи дето си се "спрял" в него е Здравко, как той аха да се хване бавно и лежерно и с втората си ръка за горната греда и без много много да разбере вие взехте , че така изневиделица и втузмиг му вкарахте гол, онова със свирката беше класика, а на бурните подмятания от страна на нашата агитка към Евгени, че не вика и аплодира вашите голове той плахо отговорил: Ами аз съм самичък, не смея !
Бай Дидо - попикали сме се от смях , повярвай ми !
Обаче имам една критика към вас. Защо Айрън Мейдън, Рамщайн и т.н. ги пуснахте към края чак, а преди това трябваше да слушаме дивата чалгия от другия край на терена??? Моля, повече да не се повтаря :mrgreen:
Критиката се приема !
Повече няма да се повтори ! Big Grin Big Grin Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16