Волво Клуб - България

Пълна версия: Анкета - дата за Национална среща
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8
Здравейте , членове на УС и на вас колеги.Имах едно предложение ,но проади просрочване на времето на ОС неможах да го кажа.Та за какво става въпрос;
Предлагам месеца на националната среща да е фиксиран за всяка година.Така всеки ще планува нещата си по отрано.А само датата да се посочва с едно близко предизвестие.И в продължение на предложението ми зада бъде удобно на всички мисля ,че местоположението на това мероприятие трябва да бъде писта Калояново -Пловдивско.Разбираемо е защо там ,просто защото е средата на страната-а и хотел Сараите е на 2км. Капацитета му е доста места .Ще се радвам ако предложението ми бъде разгледано .Кире какво мислиш ?Благодаря ви предварително.
Краси ,не зная дали УС има вътрешен ред,все пак не сме военна единица Big Grin
но щом си пуснал предложението тук ,аз мисля че някой от УС е редно да го приеме и да го
предложи на обсъждане ,на някоя от сбирките.

А за да няма излишен спам и да заключи темата.

До колкото помня с Мевдо коментирахме ,че един месец е времето в което е редно да получиш отговор.
Ето как нещата ще се лесни и ясни .
п.п аз мнение по темата имам ,но мен тук никой не ме пита :wink:
Здравейте !АЗ "по принцип" съм съглсен за Калояново !Но........първо искам тук някъде да прочета ,какво точно се случи на това ОС ,какви решения се взеха ,нещо черно на бяло ....ако може !
Искам някой (най-вероятно адвокатите ) да даде точна дефиниция на "регионален предстаител "
Смятам да обсъдим регионите.........колко са ?
И ако се предложи/реши срещи на регионално ниво да се правят ,да кажем на тримесечие ,няма проблем националните да са на шестмесечие........
с риск да ме обвините че изземвам функциите на УС ,моля да ме извините ,но вече 20 дни само чувам това -онова !
Според мен е редно да се създаде тема, в която всеки с идея да предложи място и да се аргументира. След това да се пусне анкета и накрая да се стигне до решение. Това е най-демократичния начин за взимане на решение. Дали сме го дорасли - ще си покажем.

miro343 написа:Здравейте !АЗ "по принцип" съм съглсен за Калояново !Но........първо искам тук някъде да прочета ,какво точно се случи на това ОС ,какви решения се взеха ,нещо черно на бяло ....ако може !
Искам някой (най-вероятно адвокатите ) да даде точна дефиниция на "регионален предстаител "
Смятам да обсъдим регионите.........колко са ?
И ако се предложи/реши срещи на регионално ниво да се правят ,да кажем на тримесечие ,няма проблем националните да са на шестмесечие........
с риск да ме обвините че изземвам функциите на УС ,моля да ме извините ,но вече 20 дни само чувам това -онова !

А защо не присъства? Аз не присъствах на част от събранието и за това не коментирам това, което е станало в мое отсъствие. Регионите са обсъдени или ако не са - то ще ги обсъди който трябва. Момента за обсъждане от клубари беше на ОС и който е присъствал е имал възможност да обсъжда. Който не - ще се наложи да се задоволи само с прочитане на взетите решения и чинно да изчака следващото събрание за да вземе участие.

Наподобява историята "аз не гласувах, ама съм недоволен от избора", който е ясно изразен в прекрасната ни родина.
s0me0ne написа:Според мен е редно да се създаде тема, в която всеки с идея да предложи място и да се аргументира. След това да се пусне анкета и накрая да се стигне до решение. Това е най-демократичния начин за взимане на решение...

И според мен, това е начинът.
mecheto написа:A според мен;
ЧОВЕКЪТ не е имал възможност да дойде, но след като си е платил членския внос иска да знае за какво става на вапрос

Прочети пак мненията в темата, като този път вложиш малко старание и преди да пишеш отново вложи малко повече мисъл.
850t5r написа:Кире какво мислиш ?

Краси мисля че идеята е добра,и ако хората я подкрепят чрез анкета,или заявят участие,няма никаква пречка за реализирането и :wink:


miro343 написа:но вече 20 дни само чувам това -онова !

А с мене чули се бре Мирец :?: Знам че всичко е много лично,но винаги има начин да разбереш това,което те интересува :wink:

Темата е приятна,и нека да не се превръща в изясняване на лични взаимоотношения,МОЛЯ!
Мда, съгласна съм с Кире Smile . На мен лично ми е много приятно да си мисля за Национална среща, защото винаги си прекарваме страхотно. Въпреки че е малко раничко в края на Януари да го обсъждаме този въпрос, като се е почнало да си дам и аз мнението. Вече се е установила някаква традиция - срещите да се провеждат в месеците Май или Юни, което се решава с анкета, доколкото си спомням. От опит знаем вече, че в началото на Май е малко хладничко, ето защо предлагам срещата да се проведе в първия уикенд на м. Юни. Първоначално си мислех за 24-ти Май, но после се сетих, че тогава са абитуриентските балове и доста хора ще са ангажирани, вероятно. А за мястото си мисля, че някъде в планината ще е доста по-приятно - например в Троянския балкан или нещо такова. Калояново не ми се струва много подходящо за такова събитие, защото е насред къра, в прахоляка, а и хотелът е точно на шосето, което си е доста натоварено. Но това, разбира се, си е мое мнение. А и тепърва колегите ще правят предложения.
Здравейте отново. Smile Колеги ,приятели в това мое предложение в никакъв случай не влагах частност .Надявах се да се включите .Исках да помогна за изясняването на една процедура ,която винаги ще ни е на дневен ред.Това мое предложение изхожда от практиката на други клубове. Аз мисля ,че по този начин въпросът /тази година къде и кой ще организира НС/ не стои никога на дневен ред при тях.А за това всеки да си каже мнението да се пусне анкета и т.н.съм изцяло ЗА.Че е рано, не ,немисля защото знаете как лети времето когато си поиска. Smile Кире ако има някакъв канален ред за тези неща извини невежеството ми......... .Обсъдете ако трябва с анкета или там каквато е процедурата ........Чао засега.
850t5r написа:Че е рано, не ,немисля защото знаете как лети времето когато си поиска. Smile

Съвсем навреме е, колкото по-отрано, толкова по-добра организация и по-яко изкарване. Месец юни е идеално, подкрепям! Някъде около Трявна, Троян? Красиво е там, и е доста към средата на бг :-) Това като бегла идея.
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8