The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VOLVO - ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА

#1
Здравейте приятели. Мисля че тук е мястото да споделя с вас какво ми се случи на 22 май. Прибирайки се от работа точно на кръговото на 4-ти километър скъсах лява щанга от предното окачване на моето VOLVO 360 GLT, като бавно но все пак успях/ защото VOLVO никога не спира/ да се изтегля с 5 км/ч от там и да спра в една локална улица наблизо. Притеснен се обадих на моя майстор Вальо от Враждебна за помощ и той ми каза да оставя колата и утре ще му мислим. След това се обадих и на моя познат Жоро / запомнете това име/ от Слатина, който има магазин за авточасти за VOLVO- втора употреба с молба да потърси такава щанга.Той трескаво ме попита какво точно ми се е случило и каза че ще дойде на място да види какво ми се е случило.След не повече от 10 мин той пристигна на мястото и за мое най - голямо учудване с него дойдоха още трима човека . Удивлението ми бе пълно когато сред тях разпознах Efri 740 - /за мен "гуруто" на VOLVO клуба/ и Unicata. За миг си помислих, че това не е истина - някакви хора, които не познавам а те мен пък съвсем да идват при някой с готовност да помогнат, но после си дадох сметка че всъщност VOLVO обединява, заличава бариери и разбира се прави хората приятели,които в нужда се познават.Не е нужно да разказвам че този "сформиран екип за бързо реагиране в кризисни ситуации" в състав Жоро, Efri 740 и Unicata за не повече от още 20 мин успя да ми намери нужните части и да ми разреши кардинално проблема така че аз още на същия ден да си подкарам моето VOLVO и да си се прибера с него вкъщи. Но е нужно тук да изкажа своята огромна благодарност на тия момчета, които направиха така че аз да продължа да се радвам на моето VOLVO - БЛАГОДАРЯ ВИ приятели.Искам да БЛАГОДАРЯ на Жоро за Цяпостната организация и ефективна намеса в отремонтирането на щангата, на Unicata за техническата помощ и инструментите, на Efri 740 - за подкрепата, съветите и комплектовката на частите.....и така БЛАГОДАРЕНИЕ на тези хора след не повече от 3 часа с мен все едно нищо не се бе случвало - освен спомена и удивлението, че недотам познати за мен хора ми се притичват на помощ без да ме познават......В тази връзка стигнах до определени заключения свързани със смисъла вложен в понятието VOLVO - то значи преди всичко ПРИЯТЕЛСТВО.


От всичките ми "излияния" тук, междувременно ми хрумна идеята , че със започнатата от мен тема и разказана случка тук, спокойно бихме могли да я прекръстим на тема със заглавие "Стената на славата" или да създадем такава ако няма досега - та да описваме подобни случки и премеждия или да си изказваме благодарности когато някой е помогнал на някой за нещо-така поне ще знаем кой с какво и на кого би могъл да е полезен ако изпаднеш в беда...


Поздрави Мартин
VOLVO 360 - НЕ СЕ ТРОШИ ЛЕСНО, А МОЕТО ВЪРВЯ И С ТРИ КОЛЕЛА
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)