The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
искам VOLVO

#21
Благодаря на всички за помощта. Говоря за модел - s40 в периода 2000 - 2004 незнам кое поколение VOLVO се води модела в този период.
Reply

#22
Някой може ли да ми разясни за частите на Рено, които се използват за Волво? Какви са плюсовете и минусите? И специално за модела V40 - след коя година се използват такива части?
Reply

#23
Откъде пък ги измисли тия части от Рено в 40та серия?! Дизеловите двигатели са Рено, друго няма.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#24
LeecH Wrote:
Vin_Diesel_9_0 Wrote:Колега личното ми мнение за този модел волво не е от най-позитивните, НО нямам и преки наблюдения.За мен този модел волво се води като най-проблемния като общо впечатление... и все пак каквото и да вземеш знаеш,че кола и жена втора ръка са на късмет :mrgreen:
Интересно, как имаш такова мнение, без лично впечатление :mrgreen: И аз имам лично мнение за другите модели на Волво...ама те са главно визуални и придобити от познати имащи такива...затова не ги споделям Wink
Волво С/В 40 е най-ниския клас на Волво по това време 1996-2004г. Не знам, какво очаквате от модела. Аз мисля че е много добре замислен и реализиран...може да се каже че е бестселър. Използват доказана конструкция и задоволително количество екстри....в сравнение с ниските класове на другите марки по това време. Пасивната безопасност е най-добрата за времето си, дизайна е супер, дори е печелил награди. Купето е комфортно...е не става за индивиди високи по 1,90...Smile Това според мен е един сполучлив модел, но идва въпросът (който го има при всяка една кола закупена на старо) - Кой и как го е поддържал?

Напълно съм съгласна с теб! Доста доволна съм и от моята лимо Smile))
It's a style
It's a way of living
It's Volvo

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=TrOZ9qgNP8U&feature=BF&list=PL4A78A69078C9429B&index=29" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=TrOZ9qgN ... B&index=29</a><!-- m -->

[Image: main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=24942]
Reply

#25
Аз съм с V40 1.8i LPG 2001 г. и нямам никакви неприятности с колата,а я карам повече от 2 години. Нищо не се е разваляло,така че не са се налагали и ремонти,като изключим смяната на ремъци,накладки и филтри. Минус 20,минус 30 - колата си пали от раз без проблеми,така и върви,разбира се трябва и акумулаторът да е в ред за целта. Ако не дай Бог тази машина не я прихване нещо тепърва,струва ми се,че може да кара така до началото на следващия век. Така че от мен - "6" по шестобалната система.
"Наистина,Херакле,това е най-големият и най-красивият от всички градове. Отдалеч блести красотата му"...
Лукиан Самосатски,ІІ век

<!-- m --><a class="postlink" href="http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4">http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4</a><!-- m -->
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)