The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Смяна средна конзола

#1
Здравейте колеги.След 3 месечна почивка от правоуправление на МПС ми предстои да си взема книжката и реших да пооправя стария ръбат воин Big Grin Big Grin .
Става въпрос за 460 B18E .Проблема е че като я взех имаше проблем с вентилатора на парното.Оказа се че проблема идва от студени спойки в управлението на парното и климатика.Отстраних го и сега си работи добре ,но явно и предишния собственик се е опитал да го оправи и в резултат на това пластмасите на средната конзола са доста изпотрошени.Мисля да потърся потърся за да ги сменя но се чудя дали ще стане да се сложи средна конзола със по новия дизайн.Или с други думи да сменя този вид [Image: td-img_0000000911.jpg] с този [Image: 20046_20922.jpg] но не съм сигурен дали ще се получи .
Reply

#2
Конзолата става без проблеми,само незнам инсталацията дали ще съвпадне за вентилатора на парното и климатика и аварийните.
Всичко е възможно!
[Image: ab237368.gif]
раскрутка сайтов
Reply

#3
И аз за това се притеснявам,също и за жилото което определя въздухопотока.Ако има колега който е правил подобна манипулаация нека изкаже мнение .Поздрави.
Reply

#4
Никой друг ли няма мнение по темата Sad Sad Sad
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)