The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
фарове на с40

#1
Здр колеги,искам да попитам дали си заслужава да сложа ксенон на фаровете за мъгла.Дали ще има ефект за нощно каране,понеже основните ми фарове/н4/не светят добре.
Reply

#2
azhake Wrote:Здр колеги,искам да попитам дали си заслужава да сложа ксенон на фаровете за мъгла.Дали ще има ефект за нощно каране,понеже основните ми фарове/н4/не светят добре.
А защо не си потърсиш втора употреба двусекционни фарове от фейслифтовото?Светят перфектно!Ако караш през нощта при ясно време с включени фарове за мъгла,ще отнесеш някоя и друга глоба!
Reply

#3
Колега за да не си доволен от фаровете преди фейс лифта имаш някакъв проблем с тях. Фаровете си светят идеално за годините си. Мога да го докажа при желание: със стандартен фар съм с халогенна крушка и свети перфектно. Виж дали са регулирани като хората, дали покритието на рефлекторите ти е наред, замери с един мултицет напрежението на клемите на крушките при работещ фар. Това са основните неща от които може да започнеш. Колкото до ксенона на фар за мъгла не е желателно. Първо защото фара за мъгла е проектиран да разпръсква светлината по друг начин, второто колегата ти го е казал, и трето ще заслепяваш отсрещните водачи .
Reply

#4
azhake Wrote:Здр колеги,искам да попитам дали си заслужава да сложа ксенон на фаровете за мъгла.Дали ще има ефект за нощно каране,понеже основните ми фарове/н4/не светят добре.

Да ще има ефект изразен основно като заслепяване на насрещно движещите се...
Reply

#5
И аз съм с Волво С40 2003-та и не бях доволен от фаровете. В кварталния магазин ми предложиха пак на Осрам крушки +50% на 20 лева бройката. Нещата се подобриха видимо :-)
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)