This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Старо Волво и нова КИА
Снимките си го казват най-точно.

I am not suffering from panic attacks, I enjoy them.
Цитирай
Thanks given by:
Ахахаха, не мога..  Big Grin

Носеше ли си мокри кърпички, да забършеш щетите?
4.4.. there is no replacement for displacement!
Цитирай
Thanks given by:
Едва ли ще мине само с мокри кърпички.
В ляво има някакво усукване. Виж капака на багажника, издутината в калника. Ще си трябва ремонт, но на фона на корееца, там нова кия трябва. Big Grin
Цитирай
Thanks given by:
Да, да, видях, шегувам се. Rolleyes 

В интерес на истината не мисля, че това е случайно с новите автомобили. Енергията на удара е поета от изпотрошената предница на КИА-та. И реално шофьора усеща много по-малко натоварване с тялото си. И обратното. Така си мисля де, физиката не ми беше силен предмет.

Но въпреки това, разликата в щетите е покъртителна. Еми нема си купим КИА. Big Grin
4.4.. there is no replacement for displacement!
Цитирай
Thanks given by:
https://www.volvocars.com/us/own/additio...my-life#!/

Тука има още подобни истории със снимки.
I am not suffering from panic attacks, I enjoy them.
Цитирай
Thanks given by:
Когато бях малко дете след един обяд в ресторант "Шумака" в Симеоново се спускахме към София с нашето Peugeot 404. Понеже баща ми беше употребил алкохол колата надолу караше майка ми - тръгнала без да "спусне" ръчната докрай и след 3-4 километра по нанадолнището малко преди околовръстното се "спряхме" в багажника на една Lada 1500s понеже спирачната течност беше кипнала и спирачките бяха изчезнали. Резултата беше, че буквално половината от багажника на Ладата беше хлътнал навътре, а благодарение на "острият" стърчащ ръб от капака на Пежото и здравата му броня по него нямаше никакви щети. Друг път ударихме овца с около 40 км/ч и щетата беше само счупеният мигач който стърчи напред - https://thetransportjournal.files.wordpr...1960_5.jpg

ПП хаха - сега погледнах горе в дясно и се оказва, че публкациите ми в този форум с точно тази стават 404...и това ако не е поличба Wink
бай Вълчо си харчи, но като за "малка ГАЗ-ка" не е толкова страшно, а и ти пълни душата на MAX ...до тук толкова - цък >> [Изображение: 942505.png]
V8 is the Soundtrack of my Life !!!
Цитирай
Thanks given by:
Това ми напомня за една случка, когато Фиат Панда ми удари Волгата ГАЗ 24.
Предницата на Пандата и десния и калник бяха направо размазани, а на Волгата даже и кърпичка за забърсване не и трябваше - Пандата целна точто бронята.
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)