The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
грешка компютър S60

#11
hpanov Wrote:Благодаря много! В момента обмислям към кой сервиз да се насоча тук в София. Благодаря ви отново !


МП - Люлин. Там ще ти кажат най точно какво е причинило проблема. Със сигурност грешката е записана в модула, нищо че в момента не ти я изписва.
Reply

#12
hpanov Wrote:Благодаря много! В момента обмислям към кой сервиз да се насоча тук в София. Благодаря ви отново !

Може да се обърнете към Мото Пфое за диагностика, но за самата работа което има нужда да се извърши можете да се обърнете към сервиза на Жоро Терзиев / BOCK GT1. То се намира в Студентски Град срещу блок 51 на улица Проф Кирил Попов.

Относно диагностиката, също така има много приличен сервис в Дружба, НИТЕХ. Диагностичня спецялист е пич и много печен. Няма начин как да не могат да прочетат грешките, аз и взимат само 30 лв.
03/2000 V70II 2.5 TDi / 140hp
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most"
Reply

#13
Точно за този сервиз съм се насочил, четейки форума. Ще се обадя в понеделник или направо ще отида на място да се разбера за удобен час! Благодаря отново за изчерпателната информация. Ще постна после какво е състоянието! Smile
Reply

#14
Благодаря на екипа на сервиз BOCK GT, за безупречното и коректно отношение, и за помоща, която оказаха ! Smile Smile Smile Горивният филтър е сменен, а звярът работи перфектно! Дано занапред да не се появяват проблеми Smile Благодаря на всички !
Reply

#15
hpanov Wrote:Благодаря на екипа на сервиз BOCK GT, за безупречното и коректно отношение, и за помоща, която оказаха ! Smile Smile Smile Горивният филтър е сменен, а звярът работи перфектно! Дано занапред да не се появяват проблеми Smile Благодаря на всички !

Браво че се насочихте към този сервис. Който има Волво, друг избор просто няма! Успяхте ли да разберете каква е била грешката / какво я причини, или вече е ясно че е било от горивня филтър?
03/2000 V70II 2.5 TDi / 140hp
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most"
Reply

#16
колега не се притесняваи от филтъра е. и на мен ми се беше случило същото.много зависи какъв горивен филтър слагаш понеже са капризни д5 двигателите.
Reply

#17
Да ! От там е проблема.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)