Волво Клуб - България

Full Version: БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Значи на косъм съм ви изтървал..... минах 12 седях 10 мин .. послед 14... пак 10 мин Big Grin
ЕЕЕЕЕ ... Баба Марта идва ... трябваше да си избачкаме по една мартеница с бранда на ВОЛВО Smile) да се закичим в неделя на Маргаритата ... или по точно нашия духовен гуру Красьо да ни събере и да ни закичи и нас и по една за колата Smile) за здраве и безавариино шофиране Smile но все пак имаме още 2 дни може и да измисли нещо ... както са казали старите хора думам ти дъще сещай се снахо Smile)
batmilcho Wrote:ЕЕЕЕЕ ... Баба Марта идва ... трябваше да си избачкаме по една мартеница с бранда на ВОЛВО Smile) да се закичим в неделя на Маргаритата ... или по точно нашия духовен гуру Красьо да ни събере и да ни закичи и нас и по една за колата Smile) за здраве и безавариино шофиране Smile но все пак имаме още 2 дни може и да измисли нещо ... както са казали старите хора думам ти дъще сещай се снахо Smile)
Така високо ме въздигна че от сега знам колко ще е болезнено падането.
Днес успяхме да се съберем доста хора на седмичната ни среща на Маргаритата.Без да се подканяме във форума,което е супер.Оказа се че начинаниета ни да се събираме всяка седмица е успешно.Надявам се да сме дали пример на другите градове и да ни последват.Следващата неделя е официалната ни Бургаска среща.Ако F! (формула 1) не е по обяд предлагам да се съберем пак пред Маргаритата и дано няма отсъстващи.Ако някой друг има друго предложение нека го сподели. :ctf:
Утре къде ще се събираме ,и къде ще гледаме Формулата .Предлагам Уеста има 2 големи Телевизора,Кухнята е добра място имам къде да се спре..и така
Аз съм За Уеста зада можем да гледаме формулата.Но къде ще се съберем,да не стане някое объркване.Който има предложения да казва.
Друг не чете ли тази тема.
Чете,чете Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Аз ще се завъртя към Маргаритата да предупредя хората и ще дойдем към Уеста
Аз и Милен отиваме направо на Уеста и ви чакаме там. :ctf: :ctf:
Днес Къде ще се събираме ,никой не е писал нищо.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18