Волво Клуб - България

Full Version: TOVARNA GARA TIMES !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Кофти среща с бетоновоз :evil: :evil: :evil: . Направете снимки на пострадалите- в материален и духовен аспект, че да са като обица на ухото на всички, които искат да вземат в движение кякой и друг кубик бетон Big Grin .
Вальо, ти да си жив и здрав, колата и бетоновоза не ги мисли :twisted:
Скъпи 100Y0 ,аз колата и ламарините не ги мисля.Ама си мисля за онея говорители в едно кашонче,дето стоеше в багажника... :roll:
Тя колата е дала фира, ти за говорителите мислиш :roll: 8)
Абе днес стана една беля, ходих до гаража да взема едни неща имах и уговорка с Кангала, ама той не дойде. И точно като си тръгвах нещо зад мен изгърмя, чу се някакво съскане , обърнах се и кво да видя - да вземе да се спука водопровода и като стана един гейзер - не ти е работа. Тя белята не идвала сама , спукването моля ви точно до колата на Вальо / а тя е с две счупени стр.стъкла, е има найлони ама кво от това/ и докато намерим откъде да спрем водата във Волвото имаше около 30 см. Ужас ! Чудех се как да я изхвърля навън, взех гъбички да попивам и на пода под седалката на Вальо намерих.......презервативи XXXL , лубрикант Durex,бич,някаква верига с нашийник и черни жартиери !!! Притесних се ! Сега не съм убеден за какво да мисля....за порезните рани на Вальо или за това дали волвото принципно ръждясва отвътре ......
Късно си намерил презервативите, иначе можеша да сложиш един на цялата кола и да няма външни течове отвътре Big Grin Big Grin Big Grin

П.П. Жартиерите явно са да се върже презерватива до степен на пълна херметичност :twisted:

П.П.П. Лубриканта е за да може да се постави презерватива на колата, латексово чергило един вид :twisted:
Грандиозен успех сполетя отбора по автомобилизъм!
Сполетя го както земетресение японски остров, като казанлъшка ракия сбирка на клуба, и не на последно място като сняг Варна на 21.01.2012.
Второто място на поредното състезание от световната серия Endurance trophy open 2012 състояло се днес на Калояново спа рейсинг ринг показва отново че нестандартното отношение изобщо води до странни , но същевременно твърде закономерни постижения. Заблуждаващите маневри на техническия екип отново хвърлиха в дълбок потрес конкуренцията , която с едно изключение се оказа неспособна да противодейства адекватно . Да караш със зимни гуми при 16 градуса през ноември, както и с летни на 22 януари се оказа невероятен ход - ход който ни показа че подобни тактически решения смущават противниците ни до степен на делириум тременс и страх от черния автомобил с добричка регистрация. Да не говорим за потресаващия разход на колата , който позволяваше на екипа / по междинни данни лично от първия пилот към 12.00 ч днес / да финишира не само без да влиза в бокса за зареждане , ами с остатък от около 30 % гориво!!!
Това ни кара да се чустваме горди и ни изпълва с надежда за следващия кръг , когато би трябвало да удари нашият час - часът на закономерното първо място , постигнато с ужасяващо незакономерни технически решения !
За тази цел и защото чисто по демократични подбуди обявявам следния конкурс:

НАЙ - ИЗВРАТЕНА ТЕХНИЧЕСКА МОДИФИКАЦИЯ !

Конкурсът има за цел да разбута мозъците ви, да ви накара да отворите и най-далечните кътчета на извратеното ви подсъзнание и да споделите най-невероятните неща , които биха могли да се изпълнят като модификация , за да хвърлим отново в потрес останалите екипи и напук на здравия разум , дизеловия мотор и голямото тегло на колата да спечелим първото място следващиия път!
Всяко предложение по конкурса естествено не трябва да включва модификации, които по какъвто и да е начин биха застрашили живота и здравето на екипа, пилотите или евентуалните други участници, зрители и прочие елементи, стига да не става дума за здравни проблеми причинени виновно от смях!
Оценката и избора на най-доброто предложение ще направим като след края на времето определено по долу обявим анкета и в нея ще предоставим възможността на колегите четящи този форум да определят с гласа си .

Начало : 21.15 местно време на 22.01.2012
Край : 21.15 на 05.02.2012

Анкета : от 05.02 до 10.02.2012

Награда : Нетъркаляща се бутилка шотландски алкохол, като спонсор на наградата е естествено редакцията на местния Варненски официоз начело с мен и членове:
Христодулу Парасари - нашият гръцки колега и Дорчо Амфетамина - виден варненски фармацевт.

За въпроси и уточнения изпозвайте всички известни методи за комуникация както и както и нa e-mail <!-- e --><a href="mailto:tovarna_gara_times@mevdo.vn">tovarna_gara_times@mevdo.vn</a><!-- e --> .

С уважение : м-р Мевдо Адамс


П.С. Много моля никакви модератори и админи да не се намесват, освен ако нямат чувство за хумор над средното по скалата на Рихтер !!!
Не е точно техническа модификация,но определено според мен пилотите на отбора с оглед на крайния резултат биха имали стимул да се постараят да спечелят първото място : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=UPUrI5KAczo&NR=1">http://www.youtube.com/watch?feature=en ... KAczo&NR=1</a><!-- m --> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Всъщност това си е едно много добро предложение !
Всъщност търсим лицеприятна техническа модификация,с големи изразителни очи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Важното е модификацията да е такава че да хвърли в дълбок смут и размисъл всички противници , та да не могат да карат колите си адекватно !!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28