Волво Клуб - България

Full Version: СОФИЙСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Колега Михов,
ако целта е всички да си направим по едно такова фото - изплюй камъчето не ни мъчи Big Grin
Колега bell , аз със сигурност мога да извадя за теб повече снимки отколкото ти за мен .Благодаря ти за снимката която си сложил , ама дръж се като мъж . Капиш ? Wink
Mihov Wrote:Колега Tisho , човек като теб , който има бизнес във форума ми е интересно как така стоиш встрани от темата , ама много ми е интересно ?
Освен в този форум , понеже имам и други хобита , участвам и във форум за рибарство , ножарски форум и в още не един и два, навсякъде изказвам мнението си което мисля .Така съм възпитан !
Ако искаш да се отказваш да модерираш този форум , за което аз смятам , че е дошло време някой друг да те замести - ОК . Никой не те държи тук насила , нали ? Както виждаш - някой има с някой нещо да си каже " по-така" а ти се наместваш между шамарите ... За кой ще "модерираш" може да се окаже решаващо за теб Smile ...Мисли ! Членовете на форума са вечни , модераторите се сменяват !
Поздрави !

Муахахахахахаха - Михов за пореден път каза член. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Отивам да спя, че утре бизнеса с форума мен чака. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mihov Wrote:Колега bell , аз със сигурност мога да извадя за теб повече снимки отколкото ти за мен .Благодаря ти за снимката която си сложил , ама дръж се като мъж . Капиш ? Wink

Аз пък мога да извадя котката из под кревата. Confusedhock: Влезна там преди малко и сигурно е заспала вече. Wink
bell Wrote:Колега Михов,
ако целта е всички да си направим по едно такова фото - изплюй камъчето не ни мъчи Big Grin

[ATTACHMENT NOT FOUND]

Колега bell , не знам дали ТИ знаеш , но ако някой друг ( освен теб ) публикува тук такава снимка ще получи "предупреждение" за цитирам :

"Неспазване на правилата за писане във Форума-нерегламентирана търговска реклама,също така пораждане на конфликти!"

Поздрави ! Wink
Mihov Wrote:Колега bell , аз със сигурност мога да извадя за теб повече снимки отколкото ти за мен. Благодаря ти за снимката която си сложил , ама дръж се като мъж . Капиш ? Wink

Последното нещо за което трябва да се обяснявам на теб или на който и да е в този форум е за моята мъжественост Big Grin
А и не виждам какво притеснително има в тази снимчица ...та да ти е неприятно.

Просто за момент си помислих, че наистина с теб може да се води някакъв нормален диалог както с Yankov и JMI например, но явно си получил нареждане в слушалката и пак го изби на оставки, промени в УС и тем подобни. Та моята реакция беше тъй като отдавна не вярвам на библейския принцип "Подай си и другата буза след шамар" и предпочитам "На бандата - контрабанда!"

Готов съм да си понеса всякакви форумни наказания и напълно съзнателно съм го направил, а ти не ми отговори на въпросите от по-горе:
Ще ти напълни ли душата ако всеки настоящ клубар на ВКБ се снима както теб по-горе и всичките "Volvo friends" (все бивши клубари а някои и някои бивши ръководители от УС)?
Смяташ ли за приложимо към професионалната етика собственик на автосервиз да е най-активния в организирането на автоклубове и участие в автофоруми?! (нямам лоши чувства към човека наистина!)
Можеш ли да се опиташ в знак на добрия тон да говориш където трябва относно част от темите в форума на който си се снимал с календара да не касаят действията на ВКБ?

Ако действително нещо в теб все още се интересува от ВКБ можеш да споделиш някаква идея в темата за новите предложения за инициативи на клуба ни. Тъй като не искам да минавам в обяснителен режим от тук натакък спирам на този дразнещ и досаден за всички тук предполагам диалог. Каписко Wink
Колега bell , всичките тези дебати които водим тук са за една изтрита снимка на която има Volvo-фенове. Не става на въпрос нито за сервизи нито за жълти вестници . Проблема е ,че човека който го е направил и който всички криете има клубна принадлежност . Отново говорим за различни неща а по този начин диалог няма и неможе да има .
Поздрави !
Добре де аз не виждам какъв е проблема? Някой е изтрил снимка на която има хора които се отрекоха от клуба. Проблем не виждам....Снимките си ги има във форума които те си посещават. Аз лично не искам да има мои снимки във форум който не посещавам както и да се пише за мен.
П.П. За колегата bell ще има наказание не притеснявай. Лично и аз ще изтрия тази снимка, защото е реклама на въпросния сервиз, но ще е малко по-късно, че от телефона ми сложно.
Благодаря за отговора и се ИЗВИНЯВАМ на всички които съм засегнал по един или друг начин.
Ще се радвам в темата СОФИЙСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ ,да се пише за нещата случващи се в Столицата ,
всичко друго тук си е загуба на време и енергия от участниците .
Успех
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29