Волво Клуб - България

Пълна версия: ВАРНЕНСКИ ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
При така разразилите се дискусии ,предлагам сборен пунк в 8,30 часа на 18.04.2009,на паркинга на Метро.От там бързо се организираме и пазаруваме задружно.

Натъпкваме каляските с фабрикати,полуфабрикати,салати и домати ... Big Grin Big Grin Big Grin

Алкохол менте или алангле ...

Храна за Пеликани и домашни любимци.

И отпрашваме в колона за Сребърна.Ако има желаещи от Добрич,да се включат на околовръсното за Рилци към 10.00 часа.Поради големия Варненски керван,са допустими 30 минутни отклонения.
Kangalov написа:При така разразилите се дискусии ,предлагам сборен пунк в 8,30 часа на 18.04.2009,на паркинга на Метро.От там бързо се организираме и пазаруваме задружно.

Натъпкваме каляските с фабрикати,полуфабрикати,салати и домати ... Big Grin Big Grin Big Grin

Алкохол менте или алангле ...

Храна за Пеликани и домашни любимци.

И отпрашваме в колона за Сребърна.Ако има желаещи от Добрич,да се включат на околовръсното за Рилци към 10.00 часа.Поради големия Варненски керван,са допустими 30 минутни отклонения.

Съгласен с 8:30, несъгласен с дружното пазаруване.
Мисля че всеки би се досетил за поне 2 часово пазарене.
Предлагам преварителна среща за изясняване на претенциите предния ден. Когато се влезе в Метро със списък в ръка можеш да си излезеш за 30 мин.
Най-добре да се напазарува в петък, за да може в събота да тръгнем поне към 9:00 иначе ще стане голямо мазало имайте впредвид, че пътя до там ще бъде поне два часа и половина :!: :!: :!:
А всъщност някой на ясно ли е колко души се събираме и за колко трябва да се пазарува.Съответно и колко деца ще има.Или пзаруваме за всичките пари и колкото дойдат и докъдето стигне.
последните новини са :телевизор има ,фритюрник няма.аз мога да взема моя обаче е от малките ....тъй че ако има желаещи..!колкото до бройката по мои сметки нещата стоят така:

В-възрасти
Д-деца
1-Прасковко 2В 40 лв
2.Аз 2В 2Д 60лв
3Митьофа 2В 1Д 50лв
4Ицо850 2В 40лв
5Кангалов 2В 1Д 50лв
6Здравко 1В 20лв
7Мевдо 2В 1Д 50лв
8 Българина 2В 40лв

ОБЩО 15В 5Д =350 лева(малко на дв.масло заприлича абвиатурата ама нее )за друг нямам информация ,ако има такъв или някой се сеща веднага да звънка
То хубу ама къде ми се загуби моето "Д" ,дето клони малко към "В"(достатъчно малко,че да ми припикават всяка вечер оградата). Big Grin Big Grin Big Grin
Kangalov написа:То хубу ама къде ми се загуби моето "Д" ,дето клони малко към "В"(достатъчно малко,че да ми припикават всяка вечер оградата). Big Grin Big Grin Big Grin

еми твоето "Д" си остава у вас д апази къщата и да спретне алтернативен купон Big Grin Big Grin Big Grin
поправено!
Тъй като няма да мога да се включа в предстоящата среща в Сребърна Sad , поне да се отчета с предложение за следващо мероприятие, а именно посещение на ежегодния панаир в Търговище провеждащ се в периода 11.05 - 17.05.2009.
Предвижда се провеждане на Автофест “Звук и Визия” на 17.05.2009г. от 10 до 18 часа. http://auto.dir.bg/2009/04/16/news4310074.html
за децата - увеселителен парк с множество атракциони,
за жените - търговско изложение,
за останалите - наливна бира и панаирджииски кебапчета(пресни - "до вчера лаеха" Big Grin )
Разбрах,че телевизор има ,а фритюрник няма.

Последвалия въпрос е с какво друго разполагаме .Например :
- басейн
- топла вода
- барбекю
- дървени въглища

хайде дайте инфо,че да знам дали ще идвам и със микробуса